MENU 1
Runderburger op luxe bol
Licht gerookte kippendijen
‘low and slow’ gegaarde spare ribs
Aardappelsalade
Vers gebakken brood met Alioli
MENU 2
‘Low and slow’ gegaarde spare ribs
Runderlende (entrecôte)
Op de huid gegaarde zalmfilet
Aardappelsalade
Zalmsalade
Vers gebakken brood met Alioli
MENU 3
Runderlende (entrecôte)
14 uur gegaarde pulled pork
Op de huid gegaarde zalmfilet
Zalmsalade
Aardappelsalade
Vers gebakken brood met Alioli
MENU 4
Runderlende (entrecôte)
Met knoflookboter gegrilde halve kreeft
Gevulde champignons met geitenkaas
Licht gerookte kalkoenfilet
Pastasalade met truffel
Vers gebakken brood met Alioli
Andere menusuggesties? Of moet er rekening gehouden worden met allergieën? Laat het weten, alles is mogelijk.