MENU 1

Runderburger op luxe bol

Licht gerookte kippendijen

‘low and slow’ gegaarde spare ribs

Aardappelsalade

Vers gebakken brood met Alioli

MENU 2

‘Low and slow’ gegaarde spare ribs

Runderlende (entrecôte)

Op de huid gegaarde zalmfilet

Aardappelsalade

Zalmsalade

Vers gebakken brood met Alioli

MENU 3

Runderlende (entrecôte)

14 uur gegaarde pulled pork

Op de huid gegaarde zalmfilet

Zalmsalade

Aardappelsalade

Vers gebakken brood met Alioli

MENU 4

Runderlende (entrecôte)

Met knoflookboter gegrilde halve kreeft

Gevulde champignons met geitenkaas

Licht gerookte kalkoenfilet

Pastasalade met truffel

Vers gebakken brood met Alioli

Andere menusuggesties? Of moet er rekening gehouden worden met allergieën? Laat het weten, alles is mogelijk.